Love

Har precis gått in i ett förhållande ( igen) men nu med den allra vackraste underbaraste på denna jord, Mig Själv !


Sms

Håller på och läser igenom lite sms på min gamla mobil, vissa sms borde ha kommit och skrivit ifrån någon som borde vara inspärrad på psyk,


Sjuk

Jag har ju varit på bra många läkar besök, Vi har på ett ungefär hittat orsaken och den är inte trevlig. Felet/ problemet/Biverkningarna gör så Jag har en trötthet som inte går att beskriva, Inge energi eller matlust, det mesta jag stoppar i mig kommer upp igen, jag gråter av att detta har hänt mig. Karma? Vart fan är Karman ? Jag ligger för övrigt i sängen just nu, kan inte röra mig nå speciellt, orkar inte hålla ögonen öppna fast att jag har sovit under dagen, smärtan är olidlig och jag önskade att läkaren kunde skynda på min 56 undersökning, denna gång med fullproppad med mediciner, jag har tänkt att börja sluta ta livet för givet, uppskatta varje dag, om jag kunde, varje dag är olika, vissa dagar kan jag jobba och vara ute, vissa dagar sängliggandes med spy hinken bredvid mig. Så jag frågar igen, vart fan är Karman ??


Söndag

God kväll mina vänner, haft en skön vecka som tyvärr är över strax, nya tag gäller, haft en händelserik spännande helg, tom att jag var nykter igår, kors i taket ! Nu är det Johan Falk som gäller, 3 filmen idag, men har även fått in en långpromenad under dagen. Börjar 07 imorgon bitti, jippi !


Sandra

Jag sitter med tårarna rinnandes ner ifrån mina vackra ögon, jag trodde aldrig att det skulle kännas såhär, 20 mil bort är inte lång restid, alla spontan besök vi har sätts, alla galna filmer vi spelat in där vi alltid gått lös. Ett enda telefon samtal bort och man har alltid fått den trösten eller skratten man behövt. Nu flyttar hon, min Sanna vän Sandra, som alltid har stöttat mig lyssnat på mig, som är en helt fantastisk människa, i 4 år har jag känt denna otroligt starka kvinna. Som gång efter gång har tagit sig upp efter alla motgångar, alltid lika glad och energisk. Nu släpper hon ut sina vingar och byter stad, får nya möjligheter får tusen olika vägar att ta i sitt liv. Jag ser upp till henne att hon vågar satsa, men som jag tidigare skrev, hon är en stark tjej och jag vet att hon kommer lyckas i livet, och jag vet att vi är endast 20 mil ifrån varandra. Vi kommer att ses, vi kommer att prata i telefon, men endå saknar jag henne redan nu..


Skatt

Förra året tjänade jag ca 330,000 inte så dåligt pinkat lär jag säga, men har betalat 100000 i skatt och 3500 till kyrkan, detta är ju skandal, jag fick tillbaka 9000 då undrar jag vart fan gick resterande 91 tusen någonstans ? Jo ja vägar landsting blablabla, någon skillnad ? Knappast samma gamla vägar, samma dåliga sjukvård, och inte tala om barn och äldre omsorgen nä fy skandal, sen även att kyrk jäveln ska ta 3500 riksdaler, idioti! Jaja begravas och gifta sig i kyrkan, jag kommer aldrig in gå i ett äktenskap och jag kommer deffenetivt få dela säng med djävulen...


Deltids pojkvän

Jag tänkte lite snabbt på det där att ha pojkvän, och jag kom fram till att jag behöver ha en deltids pojkvän, en kille som tex jobbar borta två veckor i månaden. Jag vill inte ha någon fästning som jag lär enligt " normerna" umgås med ofta. För mig räcker 8 dagars umgänge, prat i telefon varje dag men sen räcker det. Är detta fel utav mig att antyda ? Jag tänkte jag vill inte ha något öppetförhållande men en deltids pojkvän. Jag har mitt liv och han har sitt på skilda vägar ? Att bo ihop med någon är totalt uteslutet, nej och åter igen nej, sånt trams vill jag inte ha. Komplicerat en helt annan nivå i förhållandet, lär känna någon annan på ett annat plan, får sällan egen tid, tjaffs om kläder på golvet till för mycket disk. Bara ryser utav tanken att ha någon inneboende, glider hem ifrån jobbet och det är stökigt när man innan drog till jobbet precis slängde städhandskarna på tork. Fy, polare till sambon hänger i soffan en fredag kväll när man i vanliga fall låg halvt naken snarkandes i godis skålen. Sen maten, nu är det slut med godis till middag en fredag kväll, nu står det ju förmodligen fläskfilé och någon form utav potatis på menyn. Eftersom jag älskar musik så lyssnar jag oändligt många timmar på spotify fast att jag har ett grymt ljud i min ( telefon docka ) så har jag alltid headset i, och där försvann det sociala, så efter många funderingar uppställningar analyser så drar jag slutsatsen att vara Särbo med en kille som jobbar i en annan stad på veckorna.


Suck

Bilden utav mig ang inläggen om Micke verkar jag kanske helt jävla störd att jag var tillsammans med någon som beteer sig sådär, jag vill inte svart måla honom och få er att tro att han var en idiot jämt och ständigt för det var han inte. För så sjuk är jag inte att jag delar mitt liv med någon i nästan 8 år som är helt galen. Otroheterna berättade han för mig för nästan exakt ett år sen, vi var inte ens tillsammans då, och ja visst jag tog tillbaka honom i maj och vi planerade att skaffa barn. Han tog hand om Nova men var kanske inte den bästa hundägaren. men vi var tillsammans i 8 år utav en andledning. Och att jag får skylla mig själv att han var otrogen? Verkligen inte, jag vet att han har gått runt och sagt att jag var otrogen fett mycket, men jag var otrogen 2005 och 2006. Med samma snubbe visseligen. Men jag önskar innerligt att jag hade varit otrogen fler gånger...


Lördag

En riktig mysig dag! Har jobbat färdigt, ska ta mig ett bad och framförallt äta någonting annat än keso och grönsaker, varför inte köttfärsbiffar? Är ju sån ja att jag lär ha " fin" mat på helgen ;) och sen är jag på ett sånt blogg humör så det kryper i fingrarna på mig! BLOGGA, strax ska jag, blev lite smått upptagen nu, tja !


Haha

Hehehe, skapa reaktioner ? Ska senare när jag har tid svara på kommentaren, jag menar inte att M är en djurplågare, det kanske såg så ut, men hade han tagit andra beslut i vissa situationer hade nog Nova levt idag, och det kommer jag aldrig förlåta honom för, men som sagt kirrar svar när jag har tid och lust, vet ni ? Idag är det en dag när jag älskar livet ! En underbar dag och ingeting i hela världen kan förstöra min lycka !


nova

såg att statistiken blev hög när jag skrev förra inlägget ang Nova. det känns så farligt att skriva om en sån känslig sak som nova, och kanske lite taskigt i mot hennes fd husse. men okej, säg nåt jag inte skrivit om ?
 
Nova föddes 2007-05-17 blandras 75% amstaff 25% larador. den  26 juli 2007 en sen eftermiddag  på adressen sicksacksvägen, så säger min sambo att han  vill köpa hund, han hade hittat en kull han var sugen på, jag var uppväxt med hundar och visste redan då hur mycket ansvar det innebar. jag talade om det för min sambo, men hans argument  som jag minns så väl var att " vi kan gå tillsammans" eftersom jag älskar att ta promenad tillsammans med min älskade tyckte väl att de lät bra, vi hade dock ett problem, han jobbade på sandvik under sommaren och jag hade ju sommarlov, men eftersom mitt sommarlov skulle ta slut inom en månad och även hans anställning lika så. så hunden skulle inte behöva vara ensam. jag ville ha en hane lika så han, jag hade redan bestämmt att han skulle heta junior, vi ringde på annonsen, två hundar kvar, en hane och en tik, det var en familj på väg till uppfödaren för att kollla på hanen, och vi skulle återkomma om någon timme. M drog till jobbet, nattvecka, under arbetstid ringer han tillbaka och får veta att hanen var såld, och det fanns endast en valp kvar, cornelia. vi velade fram och tillbaka men bestämmde oss att imorgon åker vi dom 23 milen.
 
när vi anländer till nynäshamn och får se denna fina busiga valp, kunde jag aldrig någonsin tro att denna hund skulle göra ett sånt avstamp i mitt liv. nu väntade flera tunga veckor med 5000 promenader per dag, med en sambo som jobbade natt och sov halva dagarna, nu väntade sönderbitna saker och kiss överallt. men dock värt varenda minut, varenda kisspöl.
 
mitten utav augusti började nova att klia sig, kliar sönder tassar och öron, vi besöker då VET och kommer inte fram till någonting, klådan avtar inne i september månad, ska nu här understryka att M betalade alla VET kostnader.
 
mindre än ett halvår senare flyttar vi isär, nova sessan och husse flyttar till husses pappa, och den historien tänker jag inte ens tänka på , för det är  nog de värsta jag varit med om, novas klåda forsätter utan någon som helst framgång, tratten var hennes bästa vän.
 
januari 2009 är vi samlad flock igen, novas klåda har avtagit men husse har tydligen tröttnat på att ha hund, inte lika roligt längre när hon inte är valp längre.
 
2010 väljer jag att flytta, jag får ett val utav husse, ta med dig hunden eller så skulle han sälja henne, vi skrev då över ägar besviset på mig. jag och nova flyttar juli  och klådan försätter, har börjar sätt ett mönster att under maj-september är klådan olidlig för henne. undviker att hon får bada,,
 
2011 maj, börjar jag göra hennes utredning, nu orkar jag inte se en hund lida längre, ni som träffat nova vet att hon var rädd för folk hon inte kände, gjorde utfall osv. så hos vet var det ett rent helvete för henne, panik hade hon, men vi började med kortison sprutor, funkade hur bra som helst, tills hon blev van och blev imun, varje spruta kostade mig 790 kr, någonting husse inte ville betala eftersom vänta här lyssna  HON HADE INGA PROBLEM, HON HADE INGE KLÅDA, enligt honom. här handlade vi om att skita i sin hund, sket i promenader, aktivering, medicin. han hade ingen hund längre för den var ju min ! när sprutorna inte gav någon effekt längre tog jag kontakt med en annan vetrinär och började en utredning, här talar vi inte om några små kulor, här pratar vi x antal tusen i månaden, bara hennes lungande medel kostade 400 kr, undersökning 690 och sen själva besöket, otroligt mycket pengar betalade jag, även hennes hund mat som vi provade gick på 800 kr i månaden typ, och allt betalde jag själv, eftersom HON HADE INGA PROBLEM,  hon hade inte heller nå "psykiska problem " enligt han som köpte nova så tyckte han att vi behövde inte träna nova med bemötande med människor. jag gick hos hund psykolog för äckligt mycket pengar, som jag betalade själv.
 
jag flyttade januari 2012 forsatte med vet besök, kom fram till att vi behöver göra en allergi skrening. denna skulle kosta mig ca 5000, jag jobbade nästa hel tid, hade hunden själv, fast överrenskommelse att ha delad vårdnad. denna tid var tuff, hade en hund som inom 4 månader skulle börja kila sig och blöda och lida. jag stod maktlös.
 
februari biter nova olyckligt vis kristoffer i ansiktet, och jag tar då mitt beslut att ta bort min älskade älskade bästa vän. bokade tiden till den 10 april, 11:00  nu började de storma in med reaktioner nu blev jag påhoppad ifrån vidriga människor i husses släkt, nu var jag en mördare, jag gjorde inte allt för nova, jag struntade i nova, brydde mig inte alls om henne, aktiverade inte ens henne. jag skakade bara av mig det för jag visste att JAG  stod med ryggen fri och gjort allt i min makt för denna vackra hund. ALLT, och det värsta av allt, det allra värsta var nog att denna övertygande killen, som ville så gärna köpa hund och ville så gärna ha en och aktivera mysa med, gå ut och gå med har mage att kalla mig självisk, att jag endast tar bort hunden för att jag inte orkar längre, jag funderar jag, vem det va som lät hunden var inne i 14 timmar, som inte ville betala någonting på hennes undersökning, som inte hjälpte att förbättre hennes beteende, göra henne tryggare. mig svek han verkligen inte på det sättet, den enda " husse " svek var bara lilla älskade Nova...
 
 
 
 

Trött !

Vaknade precis efter en powernap, behövligt ! Har en sån fruktansvärd träningsverk i magen, idag efter jag slutat så drog jag direkt och tränade, alltså jag köttade för kung och fosterland, helt slut i ben och rumpa att i morgon kommer dom kroppsdelarna ligga kvar i sängen när jag kliver upp ! Hade en puls som säkerligen låg strax över 300, var andfådd när jag kom hem ! Blev middag då, keso stekta grönsaker och ett kokt ägg, fy säger nog ni, ja jag håller med, men jag ser på maten som någonting nödvändigt och inte någonting gott längre, nu håller jag på att tagga långpromenad, och i denna kyla ? Att jag har blivit så lat, när jag hade hund gick 5 gånger om dagen, i regn och rusk, hon fick alltid minst 30 minuters promenad. Apropå Nova, snart är det ett årsen jag tog bort henne, jag tog bort en hund som egentligen inte ens var min ifrån början, en hund som kunde haft sitt liv kvar om inte husse hade varit självisk. Mer om det när jag kommer in !


Fuck

12 timmar senare kommer jag på att jag glömde bankomatkortet i parkeringsautomaten, kul spärrade precis kortet, så happ så blev man utan pengar oxå då, bra jobbat lina !


Haha

När jag gick ut ifrån sophuset inser jag att jag har pyjamas byxor på mig, happ skulle även parkera om bilen, snygg man är, glider runt mitt i stan med pyjamas byxor. Ääh säger ja ba och letar plats, Jaja jag bjuder på det ;)


Tisdag

Slutade strax efter 16 igår, drog direkt och tränade, fy ! Har en dålig träningsverk i ryggen och axlar idag. Kom knappt ur sängen. Jag har kanske gjort något dumt, kan inte riktigt avgöra om de var lämpligt eller inte, jag är dock lite rädd för konsekvenserna, får väl se hur det går. ! Nu forsätta jobba !


Woom

Har ju alltid varit sugen på en BMW, men nu är jag nå grymt sugen på den här skönheten, en Audi rs7, man kan ju tro att de är en A4 med kjolpaket, under denna vackra huv arbetar en dubbelturbo V8 på 560 hästar, jisses, förstår ni ? På 3,9 sekunder har jag passerat hundrastrecket, wooooom säger det, någon som är sugen på att sponsra ? ;)


Söndags mys !

På väg till fba nu och ska umgås med dom bästa grabbarna, mamma och pappa har dragit till Idre, föräldrar fritt! Så vi ska ha Bingolotto kväll med pyjamasparty, de är grejer de ! Hoppas på storvinst :D förresten har jag nämnt att jag gillar klockor ?


Favoriter i repris

 

Aggressiva Märta

Ligger mest och tycker synd om mig själv och är jävligt förbannad och arg, arg på att jag går på samma skit om och om igen, att jag är naiv och tror de bästa om andra, jag är inget änglabarn, har jag gjort mina snedsteg här i livet, men efter varje steg har jag lärt mig någonting, lär mig utav konsekvenserna, lär mig att tänka till innan jag handlar,. Jag är inte samma person som för ett årsrn, just idag pissar jag på exakt alla som pissar på mig, lägger aldrig energi på någon som har bevisat att det inte är värt mödan. Jag hatar lögnare, fast att jag själv är en jävligt bra en, jag hatar otrogna svin fast att jag själv är en, jag hatar psyko fast jag själv är en, jag är dubbel moralen Holmgren själv, enligt mig får jag näst in till behandla någon som luft ? Som någonting obetydligt, jag får skrika och härja, fucka ur, och betee mig som en fitta, men behandlar någon mig så då blir det hus i helvete, alltid ska de vara på mina spelregler, på mina villkor och mina ord, höra det jag vill höra och få det jag vill ha. Bryter någon mot mina spelregler, mina rutiner och vad jag vill höra, blir jag ett psykfall, sparkar slås skriker, kör runt alla argument, svamlar och resonerar helt ologiskt. "Du får inte men jag får " och klassikern såklart " vad vill du att jag ska säga?" Just den meningen är sen långt tillbaka någonting jag körde med när JAG hade gått för långt, när jag inte hade ett enda ord som kunde försvara mitt handlande. Men som ni redan listat ut så om jag får höra denna uppretande irriterande kommentaren blir jag så fruktansvärt arg och fick ju då inte höra det jag ville höra, jag är lika kass själv, det är på den senaste tiden jag har fått självinstinkt på hur jag har varit i mina gamla dar, herreminskapare, att någon ens ville känna till mig, en egocentrisk subba, som varken lyssnade eller brydde sig om andra. Tur säger jag att jag insett mitt felagerande i många situationer när jag varit aggressiv, när det bästa med mig är att Lämna lgh på direkten,lämna mig ensam ett par timmar, för de värsta man kan göra är att slänga tändvätska över en öppen eld, och tro mins ord, denna eld brinner utav helvete. / behöverläggasinpåpsyketnågraår_90


Smink

Som många av er kanske inte vet så använder jag aldrig puder eller brunkräm eller nåt sånt, anledningen är ganska självklar, har alltid haft fin och bra hy, Max 3 gånger per år får jag en finne, och jag en fin lyster ändå, naturligt vacker är en komplimang som jag får ofta, till vardags är det endast mascara och eyeliner som andvänds, till helgen tar det mig Max 5 minuter att göra mig klar med sminket, mascara eyeliner och kajal och lösögonfransar, låter ju sådär oldschool att dra på sig sånna, men eftersom jag hoppar allt som har med ögon skugga att göra och vill gärna se lite party ut, så efter 5 minuter så ser jag ut så här, sen gör mins örhängen och halsbandet bra mycket oxå :) så skål då :)


Lördag

Vad tyckte ni om avsnittet då ? Äntligen eller hur ?! Så mycket som jag skrattade igår har jag nog inte gjort på länge, att vi inte brister ut i skratt under filmning är ett under, jag älskar att stå framför kameran. Somnade strax efter 01 igår, vaknade 09 imorse, käkade frukost duschade och sen däckade jag igen, vaknade nu, och är nå förjävla sliten, ikväll slår jag klackarna i taket och tänker göra Gävle väldigt osäkert.


carowlajn och hennes vänners show del 4 ( harlem shake )

 

Pirripirri

Arbetsskadan delux, vaknade 07 och kan inte somna om, kom hem strax efter 01 igår, idag är det en speciell idag, denna dag har jag väntat på i flera månader om inte 8 månader, idag ska jag träffa en person som betyder någonting så fruktansvärt mycket för mig, en som oftast gör mig lycklig, men har även varit jävligt elak, sjukt att vi ska träffas idag ! Jag är nervös och sprallig, lär ju städa, fast den har ju verkligen sätt hur jag är, är det någon som vet hur stökig jag är så är det ju den. Gaaaah ! Duscha nu ! Bara några timmar kvar tills jag hör ring klockan ringer, och en förhoppningsvis magisk kväll väntar !


Torsdag :)

Tränat och besök läkaren allt på en förmiddag, så sjukt jobbigt att anstränga mina små muskler idag, pump pump pump ! Sen läkaren igen, sjukt trökigt ! Sen mötte jag upp arga sandra och gick hem till mig. Fin fint väder idag. Blir att städa undan och chilla i solen, film mys ikväll igen, (:


Läkaren

På väg till läkaren nu igen, minst 2 gånger i veckan sticker dom mig nu, inte alls kul ! Bara att bita ihop..


aj !!

eftersom min jävla diskmaskin inte funkar och jag har köpt mig en ny kniv så blev resultatet såhär. ajaj !!






kk

var hos en kund häromdagen, det är dubbelgång där så vi är två stycken. min jobbar kompis frågade mig om jag inte var tillsammans med " killen" längre, nej gud nej viftar jag bort det, det var över en månad sen sa jag. men hoppades på att hon inte skulle gå in mer i det, eftersom jag gillar inte att prata känslor med folk. men sån tur hade inte jag så hon blir nästan irreterad över att jag lämnat en sån " bra " kille, herregoooood carrrolinj vafö då göra så ? säger hon till mig med ryssk brytning. hur mycket jag än sa till henne att han var inte den rätta för mig, jag hade inga känslor kvar så var det oförståligt för henne att förstå mig, och då kommer även kunden in i samtalet och tycker att jag gjorde fel att jag lämnade en sån " bra" kille, jag skrattar mest åt situationen och känner att det är meningslöst att försvara någonting som jag inte ens behöver försvara egentligen. för dom två var det helt otroligt att en kille städar, lagar mat, köper blommor, ect ect. och hur jag har mage att lämna en sån kille. sanningen är att jag sikter fullständligt i om kille nu köper saker eller inte, om han städar hela lgh, ska det få mig att tycka om någon mer ? ska blommor få mig att älska någon ? och allt handlar inte om att killen ska vara en disney karaktär hela tiden. ingen kan göra sig själv till en, när tiden är kommen så har jag fått min disney man, oavsätt om han är alladin eller odjuret. matriella saker spelar ingen roll för mig, ja kanske bortskämd men låter yttesrt osanolikt. klart jag uppskattar saker som man får, men inte på det sättet som förmodligen förväntas. om vi nu g¨år tillbaka till samtalet så stod jag där mest skrattade och sa att jag vill vara fri, leva exakt som jag vill, vägrar ha plikter och ansvar över någonting som ett förhållande, jag vill resa jorden runt och om jag vill knulla varenda jävel i kina, utan att jag har dåligt samvete för det. jag trodde jag var en förhållade brud, mysiga hemmakvällar, förlovning och barnafödande. sanningen är att jag VAR så, romantisk vela spendera varenda minut med min käre. pft säger jag åt det, jag är hellre med polare än pojkvännen. jag har blivit antikärleksgulligullputtisnutt. så mitt i mitt försvarande så dyker en anhörig upp i samtalet, och jag börjar fundera om detta är ett skämt, hur kan de vara så svårt att förstå ? men där hade jag någon som spelade i samma liga som mig, hon frågade mig, " vill du ha en man ? en man som säger ifrån, har sitt eget liv, bryr sig om dig men inte överdrivet, du vill ha en kille som har dig på prio 2 på listan. " exakt ! jag vill inte ha en jävla toffel som springer efter mig som en hund. jag vill ha en man som är en MAN, och behandlar mig som en fitta ? haha nej, jag menar en man som man kan leva med, hänga med ligga med, ha roligt med, någon som man kan vara med utan att behöva sätta någon etikett på vad vi har. en knull kompis  på ren svenska.
 

spökar

nu får ni tycka att jag är helt sjuk i huvudet, men nu är det så att det spökar hos mig, det började när jag började renovera här hemma, skumma ljud började höras, en obehag känsla uppstod inom mig, min tv micro diskmaskin och 7 headset har gått sönder sen i oktober. jag har blivit sjuk, inte förkyld utan åkt på en allvarlig sjukdom eller ja är i ett allvarligt tillstånd. kan låta nojjigt, men sant, märken på speglar börjar visa sig. nu fick jag ny tapeserat förra veckan och väggen i vardagsrummet är det något med, på dag tid även kvällstid är det en stor ring som är suddig runt om kanterna, jag reflekterade inte så mycket om den förens Viktoria kommenterade den. finns en video på min kanal på youtube för den som vill se den röras. den förflyttas när jag flyttar på mig. denna jobbiga situation börjar bli jobbigt, jag har även en film snutt när någonting åker förbi Andreas i sängen, det händer konstiga saker hela tiden. saker förflyttas och står på konstiga ställen, ska lägga upp bilder sen. så vad gör jag nu ? ska även tilllägga att hon som bodde här innan är död.




??

Så många år har du älskat mig, dyrkat mig, bara mig, Du har älskat mitt hår, mina händer, mina ögon, och min mun, Du ville va med mig Så du sa ja till mig Och du va stolt att jag var din Så vad har hon som jag inte har ?
Hon har väl inte tröttat ut dig, Hon har inte än förstört allt, Det är nytt och allt är bra. Ja hon har inte hunnit bråka såsom jag Och hunnit säga saker som man inte ska. Ja hon har inte gått och lagt sig Skyllt på att hon är så trött ,Varit gnällig, varit svag hon har inte. Jag kunde se det i din blick förr.. När du log åt mig, Att du såg upp till mig, Ja du har tyckt att jag är vacker, Du har tyckt att jag är kul, Så vi har skrattat, vi har älskat, Vi har gråtit, och sen tröstat varann ,Så vad har hon som jag inte har ?
Hon har väl inte tröttat ut dig ? Hon har inte än förstört allt ? Det är nytt och allt är bra ? Ja hon har inte hunnit bråka såsom jag Och hunnit säga saker som man inte ska. Ja hon har inte gått och lagt sig Skyllt på att hon är så trött Varit gnällig, varit svag..