Trött

Vilken dag ! Vaknade först vid 08 att melody viskar i mitt öra " lina lina lina " hon vill komma upp i sängen, sedan mös vi ner oss och jag somnade om, vaknade 10 och dagen satt igång, A fick kod 27 igår och behövde inte åka och jobba ! Lyllo ! Mamma kom och hämtade melody vid 11 och vi blev lediga ! Vi drog ner på stan en sväng och sedan gjorde mat ! En sjukt god lasange/ taco gratäng ! Sen var de bara för mig att sticka till jobbet, jour pass 17 timmar ! På eftermiddagen drog A hem till mina päron och firade, och melody sov kvar, nu är det lägg dags för mig att sova för imorgon väntar nya äventyr !!


Trött

Igår var man ut och slog klackarna i taket, en helt galen kväll ! A är på jobbet så melody sover här, dra enda in i gardin vad trött jag är !


Trött !

Fullt ös halvt medvetslös, en dag som började 09, åkte iväg och handlade vid 11, vid 14 drog vi ut i boulongen och lekte så jag blev sjukt trött och svettig ! Sen blev det middag och vi deckade. Vid 17 drog vi iväg och handlade lite på dollar och jysk ! Kom hem vid 19 och satt igång med målning och inredning, ( hos Andreas ) nu sover melody och vi ska fläska i oss varma mackor och kolla solsidan , det är ju någon som påminner nå läskigt om Ove Sundberg, men kan inte riktigt kolla på vem.

Jag var lätt orolig att melody inte skulle komma ihåg mig, var 2 månader sen vi sågs sist och hon är ju inte ens 4 år. Men när jag stod i ankomsthallen och väntade så direkt när hon såg mig så sprang hon imot mig och jag fick en Bamse kram, då värmde det i hjärtat ! Gofisen !


Stockholm

klockan ringde 08, upp och hoppa skrek Andreas i mitt lilla öra. Dags att köra ner denna ivriga Karl till arlanda, släppte av honom och styrde mot Sandra ! Hej och hå vad vägar och filer och vägarbeten jag for förbi jag stannar i Stockholms stad till 21. Då landar A med världens bästa skrutt unge melody ! Och vad jag längtat ! Nästa vecka är det " plastmamman" lina som har kommandot och är barnvakt ! jun bjuder Sandra på lunch, ooh vad jag längtat efter hennes mat ! Btw nya doser är inköpta ! 

Natt

Känslan som uppstår när man efter ett 10 timmars natt pass sätter sig i bilen och styr faran till ruddammsgatan 15


Shark attack

Shark attack !!
 


Natt

Eftersom blogg appen vägrar funka så har ett inlägg inte kommit upp i natt så jag publicerar det nu :) 
 
 
Jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort. Det kommer svida till men jag behöver det Jag måste ändra historien. jag måste skriva om dom där sista orden. Ingen av oss drömmer inatt Jag sitter och skriver du gör annat
Jag vet att du Läser,Hon vet ingenting om oss och hon håller dig om natten så hårt att du inte kan fly.
Om de spelar nån roll så förstår jag dig bättre nu Jag har känt mig precis lika hård och kall som du
Du är rädd för stora ord jag är rädd för allt Det har sagts att jag förtjänar någonting mer
Men jag undrar vilken del av mig dom ser ibland glömmer jag bort att jag är fri att det inte va såhär det skulle bli


 

Helg !

Om bara några få minuter går jag på helg! En tuff vecka med 5 långa nätter. Nu andas vi ut och sedan kör vi natt vecka igen. Cash is king !! Nu hem och sova och sen luncha med mina bästa päron!


Svar på kommentar

Tack så mycket, jag håller faktiskt med, på ett år har jag förändras någoting så läskigt, jag kan med stolthet erkänna det. Jag vet inte om det är att jag mår bra, jag tror inte det, men på ett år har mina ansiktsdrag kommit fram, och mina ögon och läppar har blivit nå grymt vackra (: knep ? Hmm jag använder aldrig nå smink som förstör hyn, och när jag blir torr använder jag en sjukt bra kräm. Får jag någon finne så klämmer jag den aldrig, har på lite tandkräm över natten så den torkar ur. :)



Torsdag

Efter bara 4 timmars sömn så är man vaken, helt sjukt ! Idag är det en bra dag ! Pigg och härlig, långpromenad väntar. Ha en bra dag alla :)


Natt

Känner pressen att skriva varje natt nu när jag jobbar, och konstigt nog vid 01. När jag kom hem ifrån jobbet så var jag något sjukt trött, sov bara i 4 timmar sen sa resten utav dagen swich. Hann med en långpromenad och matlagning typ. Även sov i någon timme på eftermiddagen. Imorgon är det sista natten, skönt eftersom jag har inte sovit en natt hos mig sen i lördags. Saknar faktiskt det. Har en inneboende för tillfället, fast bara på nätterna. Min bror har tagit över min lgh då, fan skulle ju kunna ha hund nu ju ! När han hänger hos mig på nätterna, men rädslan att få genomgång denna hemska upplevelse igen skrämmer mig, totalt vägrar att köpa hund, hur mycket jag än vill ha en rottweiler tik, en liten Ebba ! Kanske om ett par år, när jag har en man som TAR ansvar han med. 6 timmar kvar på denna natt, känns både bra och dåligt. Jag kan om jag vill sova en stund nu, men jag är för pigg för det, jag vet att personen jag är hos kommer vakna om 3 timmar ca och jag får ju sova för henne, men det är bara strunt på tv men jag har ju netfix på ipaden och där finns de ju ett bra utbud utav bra filmer.

Idag är det var Novas dag, så funderade Jag på vart och när och om jag ska gräva ner hennes aska, förtilfället står den på barskåpet, ( tillsammans med de viktigaste ) men jag vägrar att sprida askan, dels för att de är inte aska allt, man hör benrester och dom vill jag gärna inte se. Men det fanns två platser som Nova älskade mest utav allt, golfbanan och stugan. Det kommer förmodligen bli på stugan eftersom jag tror inte att de är så lyckad att gräva ett hål på en golfbana direkt ! Men detta är någonting som jag inte är redo för än, så det blir nog inte i sommar, jag tycker att det känns skönt att ha henne hemma. Jag har alla hennes leksaker kvar, och hennes snuttis ( ett gosedjur) finns i mitt sovrum. Ni vet Nova ville alltid sova med någonting, alltid var det ett ben som hon absolut skulle ha i sängen, och även snuttis, så ibland när hon hade glömt de, så sa man till henne att " Nova nu har du väl glömt någonting, vart är snuttisen då ? Vart är benet? " och då sprang hon direkt och hämtade det, go hunden alltså ! Jag lärde henne även att ge kram, satte man sig på huk och sa " får jag kramen" så hoppade hon upp med framtassarna och satt dom runt ens huvud. Och eftersom jag hatar när hundar slickar på en så gjorde aldrig Nova det, så när man ville ha en puss så trök hon sin kind i mot min mun så skulle man pussa på henne. Hon älskade det, hon kunde komma fram i soffan och ville ha pussar.

Ni kanske tycker att det är underligt att Jag är så ledsen över denna hund. En HUND, men hon var så mycket mer, alla äskade Nova. Hon var så social och klok, hon förstod vad man sa och hon var hur mysig som helst, varje natt skulle hon sova under täcket med mig, hon kom och krafsade på täcket så kom hon under, vi sov ofta sked och hon sov på kudden, och hennes varma kropp värmde och var så mysig, senaste i morse smekte jag lakanet och bara önskade att Nova låg där, och jag skulle kunna ge allt bara för att få känna hennes värma kropp en gång till..


Novis

10/4-2012 11:45 tog Nova sitt sista andetag. Efter det fick jag smaka på medaljens baksida, jag fick uppleva en smärta som jag inte trodde fanns. En smärta som varje dag känns. Fan vad jag saknar dig älskade hund !


Natt

Ont i nacken som en wiplash skadad rally förare. Jobbar ju natt, otroligt obekväm soffa. Sover nå sjukt dåligt på dagarna Max 5 timmars sömn, men på nått sätt är jag Inge trött nu,men om någon timme slår de till och då blir det riktigt svårt att hålla ögonen öppna. Det är tur att jag har iPad, nog de bästa jag fått, förutom bilen då. Ikväll är jag tom på fantasi, har ingenting att skriva om. Förlåt! Men har ni inte märkt att inläggen blir mycket roligare att läsa när jag är singel? Konstigt egentligen, fast och andra sidan så kan jag ju inte hålla på att skriva om sex när jag har en partner heller. Och en partner kommer jag inte att skaffa mig, i sommar ska jag vara singel och njuta utav livet som 23 åring med cash.. Haha. Nä men när dom kalla oktober kvällarna infaller då kan jag ha någon, en som man kan krypa upp vid under min mysfilt. Så sorry boys men jag är inte tillgänglig för stunden. Eller jag de beror ju lite på hur man ser som tillgänglig också ;)


Hoochie

Jobbar natt igen, som jag ska göra till fredag. Tjänar bra och slipper slita. Jag vill och kan blogga när jag har natt, men idag är det svårt att komma på något att skriva om. Men just sekunden kom jag på ett ämne, killar som vill vara med äldre tjejer och dom som vill vara med yngre, nu snackar vi inte 3-5 i mellan, jag har nu fått erfarna både och. Av båda min ex. Undra ja om det är jag som är så jäkla tråkig att dom lär expremitera på detta vis? Mitt gamla ex, träffade en 14 år äldre dam. Hoochie mama ni vet. Han träffade henne under vårat förhållande, hon har dock en dotter på 19 bast även. Iaf, jag hade kunnat förstått om hon var läcker, alltså såg ung ut, var trång i härligheten, nu vet jag inget om den saken men hallå? 2 ungar och hon är 40 bast, har ju lätt legat med typ 300 stycken. Men hon hade sillisar, undrar ja om det var dom som lockade, en 40 åring kåt som satan med sillisar, det får gå alltså tom jag hade nog nappat.men endå liksom gå ifrån en 22 åring till en 40 åring .? Inte så att han bytte upp sig direkt !

Sen nu igen hände detta, fast åt motsatt håll, mitt nya ex härjade runt med ett 10 år yngre flickebarn. Jahaa okej. När det var tvärtom kunde jag ju skratta åt det, men nu ? Snygg kropp snygga bröst förmodligen trång så in åt helvete, snälla 18 år. Nyss slutat använda blöja. Vad tänkte han med ? Är det häftigt att vara med yngre ? Är det en åldersnojja ? Vad vill man få ut ?

Så jag kom fram till att jag är för snygg för härlig för mittemellan för båda dom här. Men så slog det mig, jag har ju varit med en kille som är 11 år äldre än mig, jag är ju det där lilla flickebarnet, fast ni håller ju med att ju äldre man blir så blir det inte samma åldersskillnad, det hade ju vart värre om han var 20 och jag 9 liksom. Aja tillbaka...

För båda mina förtjusande ex sitter ju i samma båt,båda två ville få uppmärksamhet, känna sig häftiga att dom fått någon som inte alls borde ha funkat med, för vem i hela fridens namn vill ha en 14 år yngre kille ? Jo en hoochie mama, och vem i hela fridens namn vill ha någon tjej som är 10år yngre? Jo hoochie papa..


Söndags babbel

 
 
Jobbar natt igen, ingenting att rekommendera när man är bakis, men stachen lär ju komma in ifrån nåt håll och inte är det någonstans än mitt. Igår var det ju partaj om någon missade den meningen, vi hade det riktigt roligt, var ett glatt gäng hos mig och inte mindre än 6 redbull vodka och två cider och en 50/50 förtärde jag under kvällen. Och ja kroppen klarar ju inte av alkohol. Enligt läkarens ordination så är alkohol mer eller mindre livsfarligt, men jag älskar ju att leva farligt och tära på gränserna så ! Jag vet ju av erfarenhet att akuten väntar ju oftast när jag är bakis eller full. För kroppen klarar inte att ta hand om både alkoholen och " djävulens mästerverk" nästa tid jag har hos läkaren är ju nästa vecka och jag hoppas att jag inte behöver göra tidigare besök. Jag har mått bra några dagar, känner av illamående men har fått nå fantastiska tabletter som inom 10 minuter är illamåendet borta. All denna skit sätter sig på psyket, att inte har en endaste aning hur dagen kommer sluta är påfrestande. Att inte veta vad jag kan äta utan att spy halva dagen. Man lär sig av sina misstag och jag vet att frukost är ju uteslutet. När jag jobbar nätter såhär så får de ju en att ofta sitta och filosofera att jag tar det mesta alldeles för ofta allt för givet. Och ofta bara tänker på mig själv, jag har helt tappat empati för andra. Jag har så svårt att se ifrån någon annans perspektiv nu för tiden. Jag är känslokall. En känslokall fitta om det nu passar. Men jag har utvecklat en försvarsmekanism att jag struntar i allt, jag orkar inte lägga nå  Energi på nåt som inte gynnar mig. Men allt detta har utvecklas av allt som hänt. Att jag blev sjuk blev en konstig vändpunkt, en helt fel vändpunkt. Jag började tänka på mig själv endast, förr var jag en sån som kunde sitta och plåga mig själv, grubbla över saker som gör ont. Tänka tillbaka på specifika tillfällen. Sånt vägrar jag nu. Total vägrar att må dåligt över sånt som jag inte kan påverka. Bra låter det i vissa öron att man har slutat att grubbla över det förflutna. Så någonting positivt i detta sjuk dramat kom ju fram.
 
Nu släpper vi detta och går över någonting väldigt roligt, detta härligt videoklipp bjuder jag på ! 
 
 
 
 
 
 
 
 

..

Gosen ?


Lördag !

För några timmars sömn, men inte dör man för det, ikväll ska klackarna slås i taket, jag är nå grymt taggad, borde sova en stund till men den kryper i benen på mig. På nåt sätt känns det som att ikväll är det den kvällen som jag väntat på! Ska vila en stund nu sen blir det ett duscha och platta håret bara den processen gör mig matt...


Sex

Jag är på jobbet faktiskt, har typ 6 timmar kvar sen blir det hem till sängen! Men när jag satt här och filosoferade kom jag och tänka på sex, jag har ju legat i kan man ju säga, har ju råkat legat med en och annan för mycket. Men av alla fylle ligg så är det endast 1 som är bra. Alla andra får oftas vinballe, eller så är dom totalt värdelösa. Jag själv är bättre full än nyktert, jag är grym i vanliga fall oxå, men på fyllen så bara köttar jag. Det ultimata är ju att killen är nykter och jag piss full ! Den enda som varit grym är en kille som jag hade som frikort förra sommaren , tyckte han va dö läcker och var tvungen att ligga med honom, kosta vad de kosta vill liksom. Och eftersom jag är något så sjukt läcker så får jag ju alltid den jag vill ha så var ju frikortet förbrukat ganska på en gång!
Denna man är något så otroligt grym i sängen, våran sex personlighet matchar nå grymt ! Och eftersom jag var piss full en utav alla gånger vi legat och eftersom jag är grym så drog man iväg med en TVÅ poänger. Nöjd och belåten var vi nog båda, jag gick med huvudet högt när jag tre timmar senare går därifrån.

Jag har legat med den allra allra sämsta, som inte har en jävla aning om vad han sysslar med. Ofta så slår tanken mig att shit vad gör han ?

Vissa kan ju kläcka ur sig det mest konstiga saker under akten, jag har fått hört att jag både luktar och smakar gott! OKEJ. Fått frågan om vi kan tända massa lampor, om han får ta ett kort. Och någonting jag hatar är när dom ska sova över,fan jag vill ju bara ligga, jag vill inte hålla på och gosa och mysa! Och på morgonen när dom aldrig åker hem ! Just därför kör jag alltid en fuling och låtsas att någon vän är i nöd, eller det bästa, att jag följer med dom hem ! Då kan man gå precis när man vill , jag var inte så här förr, när jag och M gjorde slut hade jag legat med två stycken. Jag har aldrig varit så att jag vill ligga runt det har mest hänt bara av sig själv, och jag hatar att mysa, att någon ligger och håller om mig tycker jag är så kvävande. Nä jag har gått och blivit en mans hora, en känslokall kåt shemale..


Cashmoneybitch

Okej jag överdrev med några tusenlappar, detta var min riktiga årsinkomst. Im a rich bitch !!!


Fuck

She's prettier than i'll ever be
Got yourself a beauty queen,
But there's one thing i gotta say
She can fuck you good, bet i can fuck you better
I can fuck you better
She can fuck you good, bet i can fuck you better


Kommentar

Hahaha !! What ? Såg oss ?! Återförenas ? Hahah Hallådär lugn nu ! Skulle inte ens ta i honom med en tång (:


Onsdag

Ligger i sängen, musiken strömmar ut så vackert ur mitt headset, musik ja, bästa medicinen, bästa sättet att bli glad på, men även kan jag bli ledsen, minnen som speglar sig i låtarna. Skulle inte klara en dag utan musik. Börjar alltid dagen med musik, och även avslutar den. Vissa låtar är det som att jag har skrivit texterna. Jag kan fasta bli helt stel när jag hör vissa texter. Innan jag kan tycka om någon låt så måste jag ha läst texten, måste känna att jag kan relatera till låten för det ska bli en favorit. Alla som någon gång har haft mer än vänskap relation med mig har en egen låt, eller flera. När låten spelas upp så kan jag nästan ta på minnet som jag har för personen ifråga. Mysigt oftast men ibland gör det ont !


Idag blev jag glad. Lycklig kände jag mig, men i just i samma sekund som känslorna bubblade upp avtog dom lika snabbt. Det är någonting som håller mig tillbaka, vill jag inte ? Är jag så fjollig?

Till någonting helt annat så mycket roligare. Kommer ni ihåg omtalande hoochie mama ? Ni vet hon som var något så sjukt otrevlig ? Om jag minns rätt så fyller ju hon samtidigt som min farbrors tjej. Någon gång i början av maj ! Och men titta ! Hon blir ju inte mindre än 40 år ! Grattis i förskott !


Prinsen ?

Usch, hur kunde jag dejta det där? Att jag trodde det skulle fungera, Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna. Det var inte den första I år
Och definitivt inte sista, Det brukar bubbla från start, Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar.. Men sen tröttna jag direkt, Vilken äcklig andedräkt Hans irriterande tics
Han är royalist,Jag förtjänar faktiskt något bättre. haha Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill. Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd, För lång eller kort eller smal eller bred,Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel, Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå, Men herregud, jag kan få bättre än så, Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj.Jag har till och med surfat på nätet. Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt. Han skriver så fult och han sjunger så falskt,Vilken läskig mustasch, alldeles för lat Var är hans sinne för humor? Nej, jag hittar ingenting,Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät, Varför ska jag nöja mig med nåt mindre, När jag vet jag kan fixa vem jag vill!!, Dom har vart gamla, dom har vart unga,Dom har vart smarta, dom har vart dumma, Dom har jobbat på bank, dom har rest överallt.Jag har gett alla den chans jag har kunnat. Dom har vart snygga, dom har vart rika
Dom har vart stygga, dom har vart dryga. Men inte nånstans har det funnits nån man, Som lyckats få mig att mjukna..