Julafton

Haft en underbar jul, fick ett bedårande armband och en peak tröja och en morgonrock av älskade, han fick en Morris tröja, tv spel, och han får köra Lamborghini. Hihi grymt ju !! 
 

tillbaka !!

Hej igen ! nu har jag fått tillbaka motivationen att skriva och driva med er igen, höhö, nä men skämt å sido, jag var så trött på min gamla fula design, så sjukt illa mående blev jag utav den, men tydligen fanns det ingen som hade lust att hjälpa lilla mig, så jag fick ta tag i saken med egna händer, och jag är måttligt stolt över mig själv och min prestation, trodde jag aldrig! men nu efter ofantliga många timmar är den klar,
 
okej vad har ni missat i mitt liv ?
 jag är 100 % laktosintorerant, så på fan ! ska dock in på magnetrönken inom snar framtid, eftersom dom tror att intoleransen har uppkommit i samband med inflamation i tunntarmen, jaja säger bara jag, tycker att de tar en för jävla lång tid på de där bygge att få fram någonting konkret.
 
de börjar dra ihop sig till bröllop vill jag gärna skriva, men det är långt kvar, men dock inte för oss som planerar och sparpengar, jäävla vad drygt de va med planering, dra enda in i gardin, bordplacering, inbjudningskort, dekoration, dukning, gäster, kläder, brudtärnor, jiiisssees, vi har börjat med bordplaceringen, och ja där fastade vi direkt, så någon som vill bjuda på en bröllopsfixare ?
 
 
snart är de julafton också, inte så många dagar kvar tills tomten klampar innaför dörren, och de är just de han kommer göra, vi har melody denna jul, och min kära fader ( kalle ) har fixat tomte, grymt ! dock är de tråkigt att man skulle gå och bli laktosmongo, jag kan inte ens steka maten i vanligt maragrin, inte ens ta en tesked med typ cream fresh, så vad jag ska äta på julen blir typ torra köttbullar med potatis, jeeeej. !
 
jag längtar tills andreas öppnar sina julklappar, ska nu när jag bestämt mig för att bli aktiv i blogg världen igen knäppa kort på hans klappar efter julen, för jag är så  tok nöjd med dom ! jag undrar ja va den lurifaxen har köpt till  mig, han är lite lurig sådär han, men han kommer ju självklart att slå en julklapp jag fick 2006 som var  ett minneskort till min telefon,  sämsta okänsligaste och snålaste julklappen jag varit med om, god jul liksom,..
 
 
 

julklappar

mina julklappar till Andreas är nu äntligen klara, så jäkla skönt, och detta är mitt förstå år när jag verkligen har lyckats, i alla mina år har jag alltid varit nojjig och köpt fel klappar, men i år slår ju allt ! jag längtar så jag spricker ! jag lär ju slå på stort eftersom A slog på stort förra året, iPad 2, skor parfym smycken. så nu detta år vinner jag. ;)

akuten

akuten igen weeeei


kärlek

jobbar och sliter som vanligt, kliver dock av jouren strax, melody är i Forsbacka hos mamma och pappa eftersom vi jobbat båda två i helgen, om någon timme är det adventsmys hos mamma med Andreas föräldrar, så mysigt ! jag bara längtar efter min blivande man, jag älskar honom något så fruktansvärt, han gör mig lyckligare än vad jag någonsin kunde föreställa mig att man kunde

vara, att man kan få känna sig så älskad och uppskattad varenda dag, varje dag står Andreas vid min sida. och finns för mig i varenda situation, men även jag finns där för honom, jag trodde aldrig att denna kärlek var möjlig, att man på riktigt kunde känna på de här viset, jag hade fort för mig att det endast var i " Disney filmer ". men min verklighet är en Disney
film. och jag det bästa är att denna film finns det inge slut på..