Hemma !

Hemma i Sverige efter en underbar vecka, vilken stad marrakech är ! Går inte att genföra med något ! Kom även hem med 5 par air Max 90 älskart !! 


Snart så

Pappa blev tyvärr jätte sjuk så han kunde inte följa med, så Sandra tar hans plats istället ! Woooop vad kul ! Om 4 timmar går planet och vi åker ifrån Gävle om en stund ! Gud vad jag längtar efter värme nu ! Ska bli  så sjukt att spendera i hel vecka med mina allra favoriter, nu ska jag kolla igenom väska för 711 gången ! Hörs om en vecka !!

Söndag

Vaknade precis på jobbet, så sjukt jobbig vecka, jag menar, på 11 dagar 90 timmar, är nå sjukt trött, men eftersom vi åker till marocko på torsdag så lär jag jobba in, jag går visserligen hem om 3 timmar och då ska jag hem och snuffsa på min älskling som går ut på natt 18, så några timmar får vi iaf ihop. Imorgon jobbar jag kväll, sålde bilen igår så fick trampa upp till Brynäs går ju så jäkla fort iaf. Ska bli så skönt med semester, sol och bad god mat, perfekt ! Lär på tisdag när jag är ledig, tror jag va ledig då, då lär jag införskaffa mig en ny ryggsäck och lite små saker till resan ! 3 dagar efter vi kommit hem kommer saknade melody ! Som vi inte har sätt på 10 veckor ! Längtar ihjäl oss ! 

Vegagatan 10

Började nya arbetet idag, Vegagatan 10 hade Intro igår och jobbar hela helgen. Riktigt roligt faktiskt ! 

Kort

Igår firade jag och baby 1 år, ett år är verkligen ingenting, men jag tror man känner så när man tidigare har haft ett långt förhållande. Anyway, vi åker till Marocko och hälsar ju på släkten om mindre än 2 veckor, och hur många som helst tycker att jag och min faster är sjukt lika, lägger upp kort, ! Lägger upp fler kort som får tala för sig själv !