vecka

nästa vecka flyttar vi !!!! det är så nära tills jag sitter på altanen och äter frukost i solen. Ååh vill nu !! apungen i magen var nå sjukt vild igår kväll, omöjligt att somna, hon vred och sparkade och trök på kiss blåsan så 6 gånger fick jag gå upp. men de är helt klart mysigt när man känner henne flaxa omkring. (:

Skrutt


Lilla flickebarnet sparkar hela dagarna, mysigaste är när Andreas håller handen  på magen och hon sparkar på den. 

Nu är de mycket som händer, allt med huset är klart, ( försäkring el värme vatten sophämtning ) de är kaos här nu, i mitt liv ! Om 3 veckor flyttar vi, nästa vecka är de tid hos barnmorskan, om en månad är de tid på specialist mödravården, om en och en halv är de tid på förlossningen tid för att prata om kejsarsnittet, hjärtat och stuff, och om en månad kommer melody, jag känner mig så stressad. ! Var och kollade mitt hjärta förra veckan, de såg bra ut, de är skönt ! Eller ja den är ju dålig men de ser bättre ut. Nä ni ska jag utnyttja tvättstugan medans man har en. Tänkte passa på och tvätta täcken och jackor och alla bäbis kläder jag har fått !! 




onsdag

ligger i köks soffan och kollar på tv, sålde ju soffan i förrgår, har ju köpt en ny som står på affären fortfarande, vi lever i flyttkartonger, igår var det tufft att jobba, sån jäkla foglossning så ryggen går nästan av ! baby sover just nu, nattvecka, och jag funderar vad jag ska göra utav förmiddagen, fick erbjudande att jobba kväll, men har inte bestämt mig ännu, är fortfarande mör efter går dagens jobb.

jag hoppas fröken i magen inte blir som sin mor med humöret, envisheten, jag är så glad att Andreas är pappan till mitt barn, hade inte kunnat hittat en bättre, så omtänksam och givmild och bara alldeles för bra för mig, faktiskt, och nu ska vi ha en liten flicka, och vi har köpt hus, bara vårat hus, där vi ska låta våra barn växa upp ! vilket härligt liv !!