Bröllop !

Har suttit hela kvällen och planerat vårat bröllop, jisses, det är så sjukt mycket att göra! Toastmaster, tärnor, bordsplacering, och gästlistan som vägrar ta slut. Men roligt är det ! Hihi ! Jag är så lycklig !


Wilma

Nu kryper jag och Wilma ner i sängen, ja hunden är här igen ! Och den här gången fick vi med veteinär papper, där hon har genomgått ett metaltest och höftrönken och stamtavla, Hihi ! Det luktar hundägare om mig snart :p. Mötte en kille när jag var ute och traskade, en stor kille, typ anafjolla muskler, så hade han en liten mops, alltså hur fjantigt ser inte de ut ? En liten hund med en " tuff" snubbe. Haha inte så man får " respekt " för honom precis. Och där går lilla jag med en rottis, mopsen började skälla och hoppa runt som en anafjollisk apa, medans min lunkade bara förbi ville inte ens lägga blicken på den. Så ett stort skratt till killar som går runt med småhundar. Voff voff !


Bilder

Bildbomb


söndag

 
 
hej och hå så var helgen över i ett nafs, och vad har jag gjort ? hm, ja vi hämtade Wilma i fredags, rottweiler tik på 6 år, vi skulle vara "hund vakt, / prova att ha hund helg " och vilken hund alltså, bryr sig varken om hundar eller människor, hur bra som helst. igår körde jag ut andreas till typ hillevik på ferre, och jag och viktoria kötta på oss 15 cm klackarna och gjorde staden, mycket festligt och blev en för mycket drink för mig, ( som vanligt ) mötte baby utandör old saits och vi traskade upp. kunde inte sova som vanligt och somnade inte förens 04. vaknade tidigt i morse och tog en långis med Wilma, andreas har nattvecka och har åkt och jobbat, jag däckade framför tv i två timmar, så nu ska jag städa undan, byta sängkläder och dra igång tv spel, har fastat i riktiga kill spel som call of duty, på riktigt tog mig några timmar så hade jag klarat ut spelet. så det ska jag syssla med hela kvällen. btw så har jag införskaffat mig en systemkamera, hela vilda kalaset gick på 5 laxar, så jag små fotar lite då och då, riktigt roligt ! nä nu ska jag dra på musik i mitt älskade headset och sätta igång här hemma, adios Amigos !
 
 
 

!!!

Jaa, vilken lättnad att jag inte har cancer ! De va de jag trodde faktiskt. Man tror ju alltid de värsta jämt, dagen började vid 07,30 så nervös att jag försökte övertala Andreas att vi kunde stanna hemma, de gick inte, hur många bra bortförklaringar jag än körde med så var han hård som sten. När vi kom dit så fick jag byta om, fick gå in i ett rum, la mig på sängen och don kopplade in EKG syre och till slut nålen i handen, jag var livrädd som vanligt, hade emla plåster, men endå, satt nålen efter många om och men. Så började han sätta en liten dos av narkos medlet, direkt kände jag mig full, blev yr och lite lustig, sen satt han in lite mer, och jag verkligen kände hur narkos medlet åkte in i blodet och upp i armen och 15 sekunder senare så sov jag. Bästa som jag varit med om. LOVE NARKOS.vaknade i uppvakningsrummet, och då kom Andreas. Jag babblade på om allt möjligt. Läkaren kommer in och ger beskedet. En inflammation i tarmen och hon tog prover på 5 olika ställen. Fick fika och sen åka hem. Var helt Beng när jag kom hem haha. Men nu är det gjort. Koloskopi med narkos! Och vet ni ? Jag KLARADE DET, jag drog mig inte ur. Jag övervann en liten del utav mig själv, jag blir bara starkare och starkare ! Jag klarar fan allt ! När vi kom hem slängde jag i mig en pizza. Hade inte ätit på 30 timmar så jag var hungrig !

Jag skulle aldrig ha klarat det om inte mina bästa Andreas varit med ! Btw så förmodligen den 19/6 2015 blir jag Caroline Lindberg :)


..

Jag mår bra och jag klarade det !