Hus !

Ifrån och med idag äger jag ett hus !!! Flytt 1/6 :) 





tjockis

jag kommer nog bli gigantiskt innan barnet kommer, redan nu är jag tjockis,ifrån en vecka till en annan fick jag mage.. hjärtat mår sisådär, bättre helt klart men inte bäst,imorgon kommer melody hit,
två veckor stannar hon och livet slog precis om till tidiga mornar, riktiga middagar i normal tid, inge snusk under dag tid. bara massa skoj och lek. det är ju mysigt. vi har typ 3 inbokade besök på badhuset. hoppas folk flyttar på Sig när valen lina kastar sig i..



Bm

Jag låg ju inne hela förr förra veckan på akutvårdsavdelingen " ava" andledningen var att för att jag blev gravid har fått fel på hjärtat. Blåsljud, pulsen var uppe i 140 slag i minuten och man ska ha 75 ca. Jag tuppade nästan av, jag fick göra ett ultraljud på rufsis iallafall, bebis mår bra, sparkade med benen hejvilt och hjärtat slog fint. Jag grät när jag såg den lilla, vilken känsla.. Var till bm Idag, skickade mig till specialistmödarvården, får börja gå där nu när hjärtat inte orkar med detta. Sååå med både lättnad och sorg  så blir de snitt, förmodligen med narkos, aja de klarar vi väl. Dom på ava och bm ville sjukskriva mig, men nej jag pallar inte va hemma. Vi får se hur länge jag klara av att jobba. Snacka om oturs fågel. Haha allt ska ju hända. Aja i mars får jag se bebis. Och  vi ska göra ett 3D ultraljud och kolla :)" vad tror ni ? Kille eller tjej ? Enligt ultraljudet så var bebis bra mycket mindre än vad dom brukar vara, hade jag inte haft koll nät jag blev gravid  så skulle jag tror att vi behövde skjuta fram bf en vecka, men icke sa bm idag. Aja. Vi får väl se om de blir en liten bebis eller inte.. Hihi tänk va spännande en liten gos med bruna vackra ögon och mörkt lockigt hår.. Kommer vara den sötaste ungen som blir född alltså, aja återstår att se :) 

Vecka 8. 9/1

50 dagar har jag varit gravid idag, 50 långa dagar, gick in i vecka 8 idag, två veckor har jag mått illa, spyr och har mig, är förjävla trött och " sjuk" känsla, brösten kliar och spänner, livmodern ömmar, undra om de ligger en liten pojke där inne som älskar att jävlas med sin mamma, jag måste äta någonting var 4 timme annars mår jag illa, de gör ont i magen när jag blir för kissnödig, jag och blivande fadern kallar honom rufsis, men Andreas tror de är en tjej så han säger ibland rufsan, med tanke på att hen kommer förmodligen ärva allt mitt lockiga hår.. Magen börjar nog kännas lite större, känner mig allmänt tjock, vi har pratat om namn, vi har några favoriter, men dom håller vi hemliga ett tag, om 4 dagar ska vi till barnmorskan för första gången. Och de känns pirrigt, jag hoppas illamåendet släpper snart, när jag jobbar dag så är de värst,  denna vecka var att Andreas väckte mig 04, tog en illamående tablett, somnade om, Andreas väckte mig 06, frukost på sängen, sen ligga blixtstilla i 50 minuter sedan upp klä på mig och åka till jobbet, då slipper jag att må illa ! Tackar mitt hjärta för all hjälp ! 

27/12

vaknade på julaaftonsmorgonen och hade ett illa mående ifrån hell, framåt eftermiddagen släppte det, skönt !!  dagen efter var det lite mindre illamående. de gör lite ont i tuttarna, spänner nå hemskt i livmodern. men samtidigt när de mysigt, idag har de gått en vecka sen vi fick den mysiga nyheten, illamåendet är borta, men anstränger mig för mycket  så gör de ont i magen. Ska ringa mvc och skriva in mig på måndag :) 

23/12

21/12, känner mig kissnödig jämt, två gånger per natt är jag uppe, på kvällen började tuttarna spänna något så sjukt, ont när jag drog i igen jackan, humörsvängningarna som heter duga, är mest sur och arg, tycker synd om min älskade, som verkar ta detta humör så coolt. Känns som mens värk i livmodern, 
 
22/12, jävligt ont i livmodern, de svider och bränner Nå sjukt, ska de verkligen va så här ??! 
Berättat om den mysiga nyheten för mina närmaste, alla över lyckliga, !! de spänner inte lika mycket idag i tuttarna,  men vid beröring gör det ont.. 
 
23/12, den har nu gått 4 dagar sen jag fick veta, imorse kunde jag förstå lite iallafall, köpte tom en liten body, shit ska jag ha en bebis ?? En sån liten? Pyttepytteliten lina och Andreas gos bebis, hahaha, !den svidande känslan är borta, skönt !! Men tuttarna är ömma, kissar gör jag ofta, och ibland känns typ mens värk smärta. , imorgon är de julafton, ska då berätta för morbror. Och juldagen farmor. Vi har pratat namn, vi har tjej namn men min magkänsla säger att de är en kille, en liten pojk. vi får vänta i 10 veckor på det, Gud va jag längtar !! 
 

Plus

För två dagar sen kissade jag på Stickan, två dagar gått sen jag fick veta att jag ska bli mamma, vilken lycka ! Men vi kan ta allt ifrån början. 30 september tog jag ut p-ringen, vi var båda överens och vi kunde bara inte vänta ! Oktober kom med mensen, besviken men ingen fara med de, november sa vi att nu lär vi sluta ligga varje dag, vi måste ta de som de kommer men endå pricka in ägglossningen, november kom och gick, mensen kom 21 novembepåk flygplanet ifrån Marocko, jahaapp, besviken och drygt, men påt igen ba, vem vill inte ligga varje dav liksom höhö, jag visste att ägglossningen skulle ske omkring 5-7 december, så vi bestämde att bara ligga max 3 gånger den veckan, oj va svårt de va ! Vi var så otroligt sugna på varandra så de var svåra att hålla händerna i styr,   Min mens skulle komma den 19/12 så de bara att vänta, ca 12/12 började jag kissa på nätterna. Och strax därpå en smärta i svanken, hade lite förhoppning men ville inte hoppas för mycket, onsdag den 18/12  gjorde jag ett gravtest, stort jävla negativt streck, jahaapp, aja jag väntar till mensen är sen då. på kvällen drog jag på mig mens trosorna, vaknade på torsdag morgonen, ingen mens !! De började pirra i magen, ville inte göra ett test än, väntade till lördag morgon iallafall, fredagen kom, ingen mens än, åkte och köpte ett test vid 16, ( jobbade 12 timmars ) tänkte göra testet på lördag morgon, men kunde inte hålla mig, gick in på toan på jobbet, kissade på Stickan och woom, ett starkt plus, jag började skratta, kunde inte fatta, kollade flera gånger om de verkligen va sant, ringde Andreas syster, ville så gärna ringa Andreas men ville vänta tills vi sågs i stället, 4 långa timmar kvar, hur skulle jag klara de.  ?? Klockan blev 21 , Andreas kom och hämtade mig, satt mig i bilen, "vet du vad vi ska göra i sommar älskling?, vi ska bli föräldrar jag är gravid, " resten utav kvällen bestod utav, bara en massa leende, skratt,pussar och kärlek, våran barn, vårat barn som vi skapat ligger i min mage. De va ofattbart. Lyckan Är enorm.  I slutet av augusti kommer vårat kärleksbarn ,!!